Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in eski sevgilisi Yargı'nın yıldızı çıktı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Selen Koroğlu karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Selma Ergeç'le ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Eşi ile ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Selma Ergeç'in eski sevgilisi Yargı'nın ünlü ismi çıktı.

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in eski sevgilisi Yargı'nın yıldızı çıktı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Camdaki Kız dizisinde Selen Koroğlu karakterine hayat veren Selma Ergeç'in sevgilisi de ortaya çıktı.

Yarım Elma, Şöhret, Asi, Muhteşem Yüzyıl ve Gönül İşleri gibi birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Selma Ergeç'in özel hayatı hayranları tarafından merak ediliyor.

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu Selma Ergenç'in eski sevgilisi ortaya çıktı. Selma Ergeç'in, bir dönem Yargı dizisinin Yekta'sı Uğur Polat ile aşk yaşadığını duyanlar şaşıp kaldı.

Selma Ergeç ve Uğur Polat Sis ve Gece filminde birlikte rol aldı. İkilinin o dönem evli olduğu iddia edildi. Bir diğer iddiaya göre Ergeç, Polat için eşinden ayrıldı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın