Camdaki Kız 20. bölüm özeti, dizide neler olacak? Camdaki Kız 20. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Camdaki Kız 20. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Camdaki Kız 20. yeni bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Camdaki Kız dizisi yeni bölümde Sedat'ın geri dönüşüyle Koroğlu Konağı'nda fırtınalar kopar.

Camdaki Kız 20. bölüm özeti, dizide neler olacak" Camdaki Kız 20. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Camdaki Kız dizisi 20. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Camdaki Kız 20. yeni bölüm fragmanıda Sedat ile Nalan konağa geri dönüyor. Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 20. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Camdaki Kız dizisi her Perşembe saat 20.00'da Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM FRAGMANI - 2

Camdaki Kız kadrosuna sevilen oyuncu Yüsra Geyik katıldı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinde yer alacak olan oyuncu diziye katılmış olmasından dolayı duyduğu mutluluğu; "Camdaki Kız, gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosuyla başarısını fazlasıyla kanıtlamış, çok derinlikli bir proje. Ben de bu güzel ekibe sürprizi bol bir karakterle dahil olduğum için çok mutluyum. Şimdiden kendimi uzun zamandır bu setteymiş gibi hissediyorum. Umarım izleyiciler de "karakterlerimle" tanıştıklarında büyük keyif alırlar" sözleriyle ifade etti.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Sedat'ın geri dönüşüyle Koroğlu Konağı'nda fırtınalar kopar. Nalan, Feride'nin emriyle artık bambaşka biri olmaya başlar. Muzo ise büyük bir sırrı saklamak için söz verir. Cana ve Nalan karşı karşıya gelecekler mi?

CAMDAKİ KIZ DİZİ KONUSU NEDİR?

Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin gibi dizilerin hikayesini kaleme alan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabı Camdaki Kız da dizi olacak. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yapacağı dizinin konusu Hayri isimli bir elektrikçi ile Nalan'ın hikayesinden oluşuyor.

Hayri fakir, eğitimsiz bir çevreye sahipken Nalan zengin, eğitimli ve yüksek statülü bir ailenin tek kızıdır ve ailesi tarafından çok iyi yetiştirilir. Nalan ve Hayri farklı kişilerle evlidirler fakat birbirlerine aşık olunca Nalan kocasından boşanır. Hayri ise eşini boşamak istemez.

Birlikte yaşamaya başladıktan sonra ise Nalan, babasından kalan maaşla geçinir ve 7 yıl boyunca dışarıya çıkmaz. Hayri çok kıskanç bir insan olduğu için Nalan'ın dışarıya çıkmasına izin vermezken bir süre sonra Hayri başka bir sevgili bulup Nalan'dan ayrılmak ister.

Bunu öğrenen Nalan intihara kalkışır. Böylelikle Hayri, Nalan'ı psikiyatriste götürür ve ikisinin de geçmişinde yaşadıkları zorluklar ortaya çıkar. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, 1 Nisan 2021 Perşembe akşamı itibarıyla yayın hayatına başladı.

CAMDAKİ KIZ DİZİ OYUNCULARI KİM?

Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yanı sıra Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın