Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki yaş farkı kaçtır? Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında?

Çağlar Ökten ve Seda Sayan'ın evlilik haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Genç müzisyenin evlilik teklifine evet diyen Sayan, 7. evliliğini yapacak. Peki, Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki yaş farkı kaçtır? Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında?

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki yaş farkı kaçtır" Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında"

Çağlar Ökten hakkında araştırmalar hız kazandı. Seda Sayan'da 14 Şubat'ta evlilik teklifi eden isim Sayan'dan evet cevabını aldı. Peki, Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki yaş farkı kaçtır? Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus'ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, en son Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

SEDA SAYAN VE ÇAĞLAR ÖKTEN ARASINDA KAÇ YAŞ VAR?

Miliiyet'in haberine göre; altı kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki sanatçı ile kendisinden 25 yaş küçük müzisyen, evlilik hazırlıklarına başladı.

Netflix, "Peaky Blinders"ın 6. sezon prömiyer tarihini açıkladı

Tüm Güneş haberleri için tıklayın