Buket Dereoğlu kimdir, üvey babası kimdir? Buket Dereoğlu kaç yaşında, nerelidir?

Buket Dereoğlu televizyon gündeminde yoğun olarak araştırılıyor. Buket Dereoğlu, TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olarak katıldı. Programda üvey babasını anlatan Buket Dereoğlu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Buket Dereoğlu kaç yaşında, nerelidir? Buket Dereoğlu kimdir, üvey babası kimdir?

Buket Dereoğlu kimdir, üvey babası kimdir" Buket Dereoğlu kaç yaşında, nerelidir"


Buket Dereoğlu, TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programının konuğu oldu. Özel hayatına dair açıklamalarda da bulunan Buket Dereoğlu, üvey babasını anlattı. Peki, Buket Dereoğlu kaç yaşında, nerelidir? Buket Dereoğlu kimdir, üvey babası kimdir?

BUKET DEREOĞLU'NUN ÜVEY BABASI KİMDİR?

Annesi İdil Hanım Buket Dereoğlu küçük yaştayken eşi ile boşanmış ve oyuncu Kapıcı Cafer rolü ile tanınan Ercan Yazgan ile evlenmiştir. Yani Buket Dereoğlu'nun öz babası Ercan Yazgan olarak bilinse de, Ercan Yazgan aslında Dereoğlu'nun üvey babasıdır.

Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Ercan Yazgan eşi kimdir, kaç çocuğu var üvey kızı kim?

BUKET DEREOĞLU KİMDİR?

Tam adı Selin Buket Dereoğlu olan ünlü oyuncu 30 Nisan 1970 İstanbul doğumlu. Aslen İzmirli olan Dereoğlu'nun annesi ve babası küçük yaşta boşandı. Annesi tiyatro sahibi İdil Yazgan daha sonra ikinci evliliğini usta oyuncu Ercan Yazgan ile yaptı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvar bölümü mezunu olan Buket Dereoğlu, ilk oyunculuğuna "İdil Abla Çocuk Tiyatrosu"nda başladı. Daha sonra Dormenler Tiyatrosu, Gülriz Sururi- Engin Cezzar Tiyatrosu, Ercan Yazgan- Bülent Kayabaş Tiyatrosu", TİM, "Tiyatro Portakal" gibi tiyatrolarda oynadı.

1989 yılında başlayan ve tam 13 yıl devam eden Bizimkiler dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Aykut Oray, Savaş Dinçel, Zihni Göktay, Meral Çetinkaya gibi usta oyuncularla birlikte aynı yapımda rol aldı.

İki evlilik yapan Buket Dereoğlu, 1994 yılında oyuncu Volkan Severcan ile evlendi. 2 yılın ardından çift boşandı. Buket Dereoğlu ikinci evliliğini ise 2004 yılında meslektaşı Özgür Özgülgün ile yaptı. Ünlü oyuncunun ikinci evliliğinden Can adında bir oğlu var.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın