Bilim insanından korkutan uyarı: Mars'ı derhal terk edin!

Bilim insanı Profesör Anthony Ricciardi, Mars'a yapılan yolculukların acilen sonlandırılması gerektiğini söyledi. Ricciardi, 'Uzaylıların saldırma ihtimali hiç olmadığı kadar arttı, bir an önce keşifleri durdurmazsak saldırı riski artacak.' dedi.

Bilim insanından korkutan uyarı: Mars'ı derhal terk edin!

Sondakika.com

Mars'a gönderilen Perverance (Azim) isimli uzay aracı, Mars'la ilgili çok önemli ipuçlarını Dünya'ya gönderdi. Ancak konuyla ilgilenen bilim insanı Profesör Anthony Ricciardi tarafından yapılan çalışma, herkesi ürküttü.

Sondakika.com'un haberine göre, Profesör Ricciardi, konuyla ilgili bir rapor hazırladı ve bu raporun detaylarını paylaştı. İnsanlığın Mars'tan çekilmesi gerektiği ifadeleri yer alan raporda, "Uzaylıların saldırı ihtimali daha önce hiç olmadığı kadar arttı. Ve bu durumun da tamamen insanların Mars'taki çalışmalarıyla ilgisi var. Bu çalışmalar durdurulmazsa saldırı riski artacak" şeklinde sözlere yer verildi.

"BAKTERİLER DÜNYAYA ULAŞABİLİR"

Ricciardi ayrıca Mars'taki uzay araçlarına yapışan bakteriler ve tehlikeli maddelerin de Dünya'ya taşınabileceğini ve bu durumun dünyadaki yaşam için tehlike oluşturacağını ifade etti. Ricciardi, uzaydan gelen canlıların dünyada hayatta kalabilme risklerinin de göz önünde bulundurulması gerektiğini anlattı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın