Beren Saat yeni imajıyla olay oldu... Yeşil elbisesi sosyal medyayı salladı!

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Beren Saat, geçtiğimiz günlerde bir markanın reklam filminde rol aldı. İmaj değişikliği ile dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, sosyal medya hesabından yeşil elbisesi ile çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Saat, paylaşımıyla beğeni topladı.

Beren Saat yeni imajıyla olay oldu... Yeşil elbisesi sosyal medyayı salladı!

Son olarak Netfilix'te ekrana getirilen Atiye dizisinde rol almış olan güzel oyuncu Beren Saat, bir reklam filmi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.

İmaj değiştirip dişlerini yaptırması ile adından söz ettiren Beren Saat, sosyal medyada çok konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Yeni imajıyla dikkat çeken Beren Saat'in paylaştığı son video beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Saat'e, "Bihter'im yaşasa böyle olurdu", "Dişler yapılmış", "Asla yaş almıyor" ve "Başka biri gibi" yorumları yapıldı.

Beren Saat, yeni imajıyla ABD'li yıldız Selena Gomez'e benzetildi.

Başarılı oyuncu Saat, şimdi de dergi çekimleri için objektiflere birbirinden güzel pozlar verdi. Yeni stili ile adından söz ettiren Beren Saat, yeşil elbiseli pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Saat'in paylaşımı takipçilerinden tam not alırken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları "Elmas kadar güzelsin", "Bir insanın olabileceği kadar güzelsin" ve "Müthiş bir kadın her yönüyle" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Beren Saat'in beğeni toplayan o paylaşımı;

Tüm Güneş haberleri için tıklayın