Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak, ücretli mi? 2022 Bayramda otobüs, metro, metrobüs, tramvay ve Marmaray bedava mı (ücretsiz) olacak?

2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı milyonlarca kişi tarafından coşkuyla bekleniyor. Bayramda gezmek, sevdikleriyle görüşmek için plan yapanlar da toplu taşıma, metrobüs ve Marmaray gibi ulaşım ağlarının bedava olup olmadığını merak ediyor. Kabine Toplantısı sonrası konuyla ilgili beklenen açıklama yapıldı. Peki, Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak? Ramazan Bayramında otobüsler bedava mı?

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak, ücretli mi" 2022 Bayramda otobüs, metro, metrobüs, tramvay ve Marmaray bedava mı (ücretsiz) olacak"

Milyonlarca vatandaşın Ramazan Bayramı için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Havaların da ısınmasıyla birlikte plan yapan kişiler "Bayramda toplu taşıma ücretsiz olacak mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Peki, Bayramda metrobüs ve metro ücretsiz mi? Bayramda Marmaray bedava mı?

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 2022

2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı için toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı belli oldu. Kararla, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile toplu taşıma hizmetleri 2-4 Mayıs arasında ücretsiz gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden 2 Mayıs Pazartesi saat 00.00'dan 4 Mayıs Çarşamba gün sonuna kadar (Ramazan Bayramı süresince) ücretsiz yararlanabilecek.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın