Başak Dizer hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Başak Dizer ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında dünyaevine girdiler. Sık sık magazin dünyasında yer alan Başak Dizer'in hamile olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Stilist olarak adını duyuran Başak Dizer hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Başak Dizer hamile mi" Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli"

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un bebek beklediği iddiaları gündeme geldi. Ünlülerin stil danışmanlığını yapan Başak Dizer, Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano'da Istituto Moda di Burgo'da devam etti. Peki, Başak Dizer hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kimdir, kaç yaşında, nereli?

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Başak Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano'da Istituto Moda di Burgo'da devam etti. İstanbul'da, LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümlülerinden sertifikalar kazandı. Londra'da Central Saint Martins'de modayla ilgili çeşitli kurslara katıldı. Popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve tasarımcı olarak çalıştı.

2007'de, ortağı Deniz Marşan'la birlikte 2Shoppers'ı kurdu. Alışveriş, stil ve hediye danışmanlığı yapan iki ortak, Aşk-ı Memnu dizisinin stylingini yaparak adlarını duyurdu. 2013'te danışmanlık ve showroom hizmeti veren ROOM'u kurdular.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN EŞİ BAŞAK DİZER HAMİLE Mİ?

2. Sayfa Magazin programına açıklama yapan Başak Dizer, 3 aylık hamile olduğunu ve cinsiyetin henüz belli olmadığını söylediği bir mesaj yolladı. Bu mesajın ardından, Başak Dizer'in hamilelik haberleri uzun bir aradan sonra doğru çıktı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın