Aşk Mantık İntikam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Aşk Mantık İntikam bu akşam var mı, yok mu?

Aşk Mantık İntikam dizisi her cuma Fox Tv'de ekrana geliyor. Dizinin takipçileri bu hafta yayın akışında yapımı göremeyince araştırma yapmaya başladı. Peki, Aşk Mantık İntikam bu akşam var mı, yok mu? Aşk Mantık İntikam neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Aşk Mantık İntikam neden yok, yeni bölüm ne zaman" Aşk Mantık İntikam bu akşam var mı, yok mu"

Aşk Mantık İntikam bu akşam yayınlanmadı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi cuma akşamı Fox Tv'de seyirci ile buluşuyor. Peki, Aşk Mantık İntikam bu akşam var mı, yok mu? Aşk Mantık İntikam neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte tüm gelişmeler....

AŞK MANTIK İNTİKAM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Aşk Mantık İntikam bu akşam yayınlanmıyor. Dizinin yerine Türk sinema filmi Recep İvedik ekrana gelecek.

AŞK MANTIK İNTİKAM NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Aşk Mantık İntikam dizisi yılbaşı tatiline giren yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin yeni bölümünün 14 Ocak Cuma günü ekrana gelmesi bekleniyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayaz'ın teklifiyle köşeye sıkışan Esra her şeyi Ozan'a anlatmaya karar verir. Bunu öğrenen Çınar, Esra ve Atlas'ı kaybetmemek için Ayaz'a geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunur. Çağla ise Ozan'ı boşanmaktan vazgeçirmek için Ela'yı kullanmaktan çekinmez.

Çınar'ın Ayaz'la birlikte kurduğu oyun Ozan'ın hiç beklemediği bir anda gerçeklerle karşı karşıya gelmesine neden olacaktır.

Aziz bu akşam yok, neden yok? Show Tv Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kaderimin Oyunu bu akşam yok mu, neden yok? Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?

Tüm Güneş haberleri için tıklayın