Anlamlı, komik, duygusal, resimli doğum günü mesajları 2021: Doğum günü kutlama mesajları ve sözleri burada!

Sevdiklerimizi mutlu etmek için yılın en önemli zaman dilimi hiç şüphesiz doğum günleri oluyor. Yediden yetmişe herkes için büyük anlam yüklü olan doğum günleri, özel ve anlamlı sözlerle kutlanıyor. Komik, duygusal, resimli doğum günü mesajları sosyal medya platformları üzerinden paylaşılmak isteniyor. Biz de sizler için arkadaşınıza, eşinize, sevgilinize, kardeşinize gönderebileceğiniz doğum günün kutlu olsun mesajlarına haberimizde yer verdik.

Anlamlı, komik, duygusal, resimli doğum günü mesajları 2021: Doğum günü kutlama mesajları ve sözleri burada!

Doğum günü mesajları sıklıkla sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılıyor. Sevdiklerimize kurduğumuz kelimeler, onlar için maddi hediyelerden çok daha değerli olabiliyor. Arkadaşınızı, sevgilinizi, kardeşinizi ya da anne ve babanızın yalnız olmadığını hissettirmek için doğum günü mesajları üzerinden destek alabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız anlamlı, komik, duygusal, resimli doğum günü mesajları ve sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 2021

Yılın her dönemi en çok araştırılan doğum günü mesajları sevdiklerinizi mutlu etmek için en etkili yöntemlerden oluyor. İşte sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza ve kardeşinize atabileceğiniz en güzel mesajlar...

Sevgiliye ve eşe doğum günü mesajları

Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.

Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.

Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.

Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için herşeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...

Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman. Bugün ise senin en özel günün. Doğum günün kutlu nice mutlu yıllara...

Yeni yaşın kutlu olsun. Umarım yeni yaşında musmutlu günler seninle olur. Birlikte geçireceğimiz nice güzel yıllara. Her zaman pastanın büyük tarafını sen alabilirsin :) Benim için en özel günün senin doğum günün. Nice mutlu, güzel yıllara. Umarım sonsuza kadar her gün beraber oluruz.

Senin ne kadar değerli olduğunu ifade etmek için doğru kelimeyi bulmak belki de dünyadaki en zor şey ama iyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara...

Sen hayatım boyunca tanıdığım en ilham verici insansın. En zor günlerimde yanımda oldun. Seni tanımak, en harika şeylerden biri. İyi ki doğdun.

Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.

Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni herşeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

Arkadaşa doğum günü mesajları

İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

Bazen coşku dolu, bazense hüsran içinde geçiyor ömür. Olsun! Arkanı döndüğünde seni sevenlerin yanında olduğunu bilmek kadar güzel ne var ki bu hayatta! Senin için bu anlamlı günde, her zaman olduğu gibi yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Kardeşe doğum günü mesajları

Kardeş kelimesi altı harfe sığmaz, hatta yere göğe bile... Doğum günün kutlu olsun.

Herkes doğum gününde kaç tane hediye geldiğine bakar. Ben ise senin gelip gelmediğine bakarım. Benim en büyük hediyem sensin kardeşim. İyi ki doğdun. İyi ki varsın.

Ne zaman hata yapsam, beni affetmeyi her seferinde bildin. Bundan sonra daha çok hata yapayım ve sen de affetmek için hep yanımda ol. Beraber büyüyelim. Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim.

İyi ki doğdun canım kardeşim seni çok ama çok seven candan seven kardeşin doğum gününü kutluyor. Kimi kardeşin olarak görüyorsan ya ona benze ya da kardeşin gibi gördüğün insanı kendine benzet ki görenler sizden örnek alsın.

Canım abim. Senin yanında kendimi o kadar güvende hissediyorum ki sanki bir çamın büyüyen gölgesinde oynamaya devam eder gibi yaşıyorum hayatı. Bana ayırdığın gölgenin hep büyümesi dileğiyle. Nice nice doğum günlerine hep birlikte ulaşmak dileğiyle...

Allah için birbirini seven iki kardeş buluştukları zaman, biri diğerini yıkayan iki el gibidir. Ne zaman iki mümin bir araya gelirse, Allah Teâlâ, birini diğerinden faydalandırır. (hadis-i şerif) Canım kardeşim nice mutlu, sağlıklı yaşlara.

Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu geleceğin sana güzellikler getirmesini diliyorum.

Bütün hayallerin umutlarına birlik olsun. Dileklerin duaların kabul olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Dünyaya geldiğin günden beri senin hayallerin, benim hayallerim oldu. Sen, dünyamdaki en değerli şeysin canım kardeşim. Doğum günün kutlu olsun, birlikte nice güzel yıllar görelim.

Anneye ve babaya doğum günü mesajları

Her zaman çocuklar için anneleri çok ama çok değerlidirler. Fakat sen benim için diğer çocuklardaki gibi değil farklı değerlisin annem.

Seninle beraber tüm ömrüm büyük bir anlam kazandı ve sen yanımda olduğunda da düşsem de hemen ayağa kalkmayı bildim. Doğum günün kutlu olsun.

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Doğum günün kutlu olsun canım annem.

Canımdan öte canım annem seni çok seviyorum iyi ki varsın Allah daha nice yıllar nasip etsin beraberce.

Seni seviyorum iyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun babacığım.

Sevgili babacığım sen bizim gül kokulu şekerden tatlı, canımızdan değerli biricik babamızsın, seni çok seviyoruz.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç verirsin. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın