AÖF 2022 sınavları online mi olacak? 2022 AÖF üniversitelerin sınavları online mi yüz yüze mi?

Açıköğretim Fakülteleri'nde okuyan öğrenciler koronavirüs vaka sayılarındaki yükseliş nedeniyle sınavların online olup olmayacağını merak ediyor. Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2021 2022 eğitim öğretim yılında sınav tarihleri açıklanırken aynı zamanda sınavların nasıl yapılacağı yönünde açıklama yapılmıştı. Peki 2022 AÖF üniversitelerin sınavları online mi yüz yüze mi olacak?

AÖF 2022 sınavları online mi olacak" 2022 AÖF üniversitelerin sınavları online mi yüz yüze mi"

Açıköğretime kayıtlı öğrenciler koronavirüs vaka sayılarından endişe duyarken aynı zamanda sınavların online olarak gerçekleşmesini bekliyor. Yüseköğretim Kurulu (YÖK) duyurularına göre 2021-2022 eğitim öğretim yılında açıköğretim sınavları yüz yüze yapılacağı belirtilmişti. Fakat kararın verildiği tarihlerde vaka sayıları düşmüştü. Şimdilerde yükselen vaka sayıları ile birlikte Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlar ile ilgili yeni duyurular yapılması bekleniyor. Peki AÖF sınavları yüz yüze mi online mi olacak?

AUZEF AÖF SINAVLARI ONLİNE Mİ YÜZ YÜZE Mİ?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle İstanbul Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Açıköğretim AUZEF'e kayıtlı olan öğrencileri sınavlara online olarak girecek.

ATA AÖF VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAVLARI ONLİNE Mİ YÜZ YÜZE Mİ?

Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF'e kayıtlı olan öğrenciler sınavlara şimdilik yüz yüze girecek. Online olarak gerçekleşmesi yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın