Aleyna Tilki'nin zor anları! Önce laf attı sonra dakikalarca takip etti... İşte o görüntüler

Konser verdiği gece bir hayranının evine giderek annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki'yi korkutan şahıs nedeniyle zor günler geçiren Aleyna Tilki, şimdi de Nişantaşı'nda da sorunlar yaşadı. Muhabirler ile sohbet eden Aleyna Tilki'yi gören bir hayranı önce laf attı sonra dakikalarca takip etti.

Küçük yaşlardan itibaren sahne alan Aleyna Tilki, kendisi konserdeyken evine girmeye çalışan hayranına sitem ederek şikayetçi olmuştu. Geçtiğimiz gün kız kardeşi Ayça Tilki ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, basın mensupları ile sohbet etti.

Tilki, kendisini rahatsız eden şahıs hakkında "Hayran demek doğru olmaz aslında ona ailemi çok korkuttu. Birde serbest bırakılması üzdü bizi" dedi.

Aleyna Tilki röportajı tamamlamasının ardından kardeşi ile yürümeye devam etti. O esnada bir erkek hayranı yanına yaklaştı ve sohbet ısrarı sonrası gerildi. Tilki'nin hayranlarına olan sevgisinden bahsetmesi üzerine araya giren erkek hayranı "Benim de en güzel sevgilim annem dimi Aleyna" dedi.

Şahıs, ünlü şarkıcı ve kız kardeşini uzunca bir süre takip etti. Tilki, muhabirlerin "Az önce de bir taciz olayı yaşadınız?" sorusu üzerine "Garip bir kitle beni seviyor" demekle yetindi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın