Teşkilat, Yargı 20 Mart dünün reyting sonuçları açıklandı mı? 20 Mart Pazar reyting sonuçları belli mi?

20 Mart Pazar reyting sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımların reyting mücadelesi verecek. 20 Mart Pazar reyting sonuçları belli mi? Teşkilat, Yargı 20 Mar reyting sonuçları açıklandı mı?

Teşkilat, Yargı 20 Mart dünün reyting sonuçları açıklandı mı" 20 Mart Pazar reyting sonuçları belli mi"

20 Mart Pazar reyting sonuçları belli mi? Teşkilat, Yargı 20 Mar reyting sonuçları açıklandı mı? soruları gündeme geldi. Bu akşam yine en çok izlenen yapım reytinglerde üst sırada yer alacak. Kanal D'de Yargı, TRT 1'de Teşkilat gibi yapımlar seyirci ile buluşacak.

20 MART PAZAR REYTİNG SONUÇLARI BELLİ Mİ?

20 Mart Pazar reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar belli olur olmaz haberimizde yer alacaktır.

REYTİNG NASIL ÖLÇÜLÜR?

Reyting ölçümü için öncelikle ölçümü gerçekleştirmekle görevlendirilen şirket, illerdeki sosyal yapıları inceleyerek denek olarak kullanılacak ailelerin seçimini yapıyor. Araştırmalar sonucu denek olarak belirlenen ailelerin televizyonlarına, "peoplemeter" adlı izleyici ölçüm cihazları yerleştiriliyor. Bu cihazlar, her gece belirlenen saatlerde verileri merkeze gönderiyor.

İzleyicilerin evine kurulan bu sistem, hiçbir ailede uzun süreli kalmıyor. Peoplemeter'ı kullanmaya başlayan izleyicilerin her yıl yaklaşık %20'si değişiyor. Bunun dışında, düzenli olarak televizyon izlemeyen aileler de sistemden çıkarılıyor. Ayrıca evin sosyoekonomik yapısı da değişiklik gösterdiğinde, örneğin evin çocuğu evlenip evden ayrıldığında da kurulan düzenek geri alınıyor.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın