Zonguldak'ta ilginç olay: Kaza yapan alkollü sürücüyü kaçırdılar

Zonguldak'ta kontrolden çıkarak köprü korkuluklarına çarpan otomobilin alkollü sürücüsü, kaza yerine gelen bir yakını tarafından başka bir araçla kaçırıldı.

Zonguldak'ta ilginç olay: Kaza yapan alkollü sürücüyü kaçırdılar

DHA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kontrolden çıkarak köprü korkuluklarına çarpan otomobilin alkollü sürücüsü Muammer Ç., kaza yerine gelen bir yakını tarafından başka bir araçla kaçırıldı. Kaza yerine gelen yakını Ferhat O. ise sürücünün kendisi olduğunu söylese de görgü tanıkları ve gazetecilerin kazayı yapanın Muammer Ç. olduğunu söylemesiyle gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

DHA'da yer alan habere göre, kaza, akşam saatlerinde Kepez Mahallesi Noyan Aydın Sokak Dağ evleri mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü korkuluklarına çarpan 01 EIF 37 plakalı otomobildeki Satılmış S. yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Satılmış S., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Bu sırada kaza yerinde bulunan Ferhat O. polislere aracı kendisinin kullandığını söyledi. Polis ekiplerinin alkol kontrolü yaptığı Ferhat O. da alkol tespit edilemedi.

Olay yerine gelen yaralı Satılmış S.'nin oğlu ise Muammer Ç.'yi aracına alarak hastaneye babasına bakmaya gideceğini söyledi. Muammer Ç., kazayla alakası olup olmadığını soran polislere "Hayır yok.” cevabını verdi.

Muammer Ç.'nin bulunduğu otomobil kaza yerinden hızla uzaklaştı. 

Tüm Güncel haberleri için tıklayın