Yangından etkilenen vatandaştan afet sonrası çalışmalara övgü

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaştığı videoda Manavgat'taki yangınlardan etkilenen bir vatandaş afet sonrası devlet tarafından yürütülen çalışmalardan övgüyle söz etti.

Yangından etkilenen vatandaştan afet sonrası çalışmalara övgü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından afetlerle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Altun'un "Manavgat başta olmak üzere afetlerden etkilenen bütün vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz." mesajıyla yaptığı paylaşımda yangınlardan etkilenen bir vatandaşın yangın sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili sözlerinin olduğu bir videoya yer verildi.

"Ben devletime güveniyorum" ifadelerini kullanan emekli ormancı, şunları söyledi:

"Ormandan emekliyim ben. Böyle şiddetli yangın hiç görmedim. Yangının orada çıktığıyla bu köyü aşağı yakıp geçtiği süre 15 dakika. Hemen asker geldi. Eğer asker gelmeseydi bu köyden 50 kişi yanardı. Ben devlete güveniyorum. Bizzat Cumhurbaşkanı söylüyor: 'Yapacağız, yapılacak.' Dört tane bakan geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı gelip 'Hiç endişe etmeyin. Muazzam ev yapacağız. Ahırlı, aynı eski evleriniz gibi olacak.' dedi bakan. Ya bundan daha iyi ne olur. Cenabı Allah devletimize zeval vermesin."

Altun paylaşımında "'Allah devletimize zeval vermesin' duasıyla yaşayan bu aziz millete Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın, dert yüzü göstermesin." ifadelerini kullandı.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın