Filenin Sultanları Sırbistan maçı bugün mü? Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Sırbistan voleybol maçı gündemde yer alan konulardan oluyor. CEV Avrupa Şampiyonası kapsamında A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yarı final rakibi belli oldu. Dün akşam Fransa ve Sırbistan ile düzenlenen maçın ardından Filenin Sultanları Sırbistan maçı bugün mü? Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? gibi sorular gündeme geldi. İşte merak edilenler...

Filenin Sultanları Sırbistan maçı bugün mü" Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta"

Türkiye Sırbistan voleybol maçı yoğun bir şekilde araştırılan konu başlıklarından oluyor. Filenin Sultanları, geçtiğimiz günlerde Polonya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Dün Fransa ve Sırbistan arasında gerçekleşen maçın ardından A Milli Kadın Voleybol Takımımızın rakibi Sırbistan oldu. Peki, Filenin Sultanları Sırbistan maçı bugün mü? Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Sırbistan voleybol maçı 3 Eylül'de gerçekleşecek. Maç saat 18:00'da düzenlenecek. Büyük mücadele TRT ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE POLONYA VOLEYBOL MAÇ DURUMU

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt 20 sayıyla en skorer isim olurken; ona Eda 12, Hande 11, Tuğba 10, Zehra 9, Cansu 1 sayıyla eşlik etti.

  • Türkiye Sırbistan voleybol maçı
  • Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman
  • Türkiye Sırbistan voleybol maçı saat kaçta
  • Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi gün
  • Türkiye Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda
  • türkiye yarı final maçı
Tüm Güncel haberleri için tıklayın