Teröristle şifreli randevu... ‘Koçero Gülü' ile buluşmuşlar

O teröristle 2016'da bir kez daha buluşmuş. Adıyaman'da öldürülen teröristle fotoğrafları ortaya çıkan ve ‘çözüm sürecinde gittim' diyen HDP'li Semra Güzel'in, terörist Volkan Bora ile 2016'da Adıya- man kırsalında buluş- tuğu ortaya çıktı.

Teröristle şifreli randevu... ‘Koçero Gülü' ile buluşmuşlar

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, terörist Volkan Bora ile 2016'da Adıyaman kırsalında buluştuğu ortaya çıktı. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında H.D, örgüte yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. HTS incelemesinde 2016'da cep telefonuyla HDP'li Semra Güzel ile çok sayıda irtibat kurduğu belirlenen H.D, kendisine ait telefonla terörist Volkan Bora'nın Güzel'le görüştüğünü söyledi.

ŞİFRE: KOÇERO GÜLÜ

İkilinin kendi telefonundan irtibat kurduğunu anlatan H.D, PKK'lı Volkan Bora'nın Semra Güzel'i kırsal bölgeye getirmesini istediğini söyledi ve bu sırada Güzel'le telefonda görüştüğünü kaydetti. Güzel'i, Bora ile kırsal bölgede bıraktığını anlatan H.D, bir gün sonra Güzel'i bıraktığı bölgeden alarak Adıyaman'a götürdüğünü söyledi. H.D, ifadesinde, "Bu buluşmadan bir hafta sonra Volkan Bora, bir örgüt mensubuyla yanıma gelerek bir not vereceğini ve bu notu Diyarbakır'da Semra Güzel'in çalıştığı hastaneye götürmem gerektiğini söyledi. Volkan Bora, notu teslim ederek "Koçero gülü, dememi istedi, bunun kendi aralarındaki şifre olduğunu söyledi.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın