Muharrem İnce e-Devlet'le istifa etti! CHP artık bir tabeladan ibaret

Muharrem İnce CHP'den beklenen istifasını gerçekleştirdi. İnce, “CHP artık bir tabeladan ibaret. ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum” dedi.

Muharrem İnce e-Devlet'le istifa etti! CHP artık bir tabeladan ibaret

Başlattığı Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan Muharrem İnce, CHP'den istifa etti. İstifasını e-Devlet üzerinden yapan İnce, "CHP artık bir tabeladan ibarettir. CHP ideolojik savrulmalar yaşamaktadır. Bugün bir yol ayrımında olduğumu biliyorum. Kimlerle yolumu ayırıyorum? Bir, ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. Mustafa Kemal deyip, Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum" dedi. İnce şunları söyledi:

FETÖ'CÜLER, SOROSÇULAR...

"Grup başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp atamaya getiren bu yönetimle yollarımı ayırıyorum. CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. Bugün sahte CHP'li olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti diyenlerle yolumu ayırıyorum. Hedefimiz 50+1. 83 milyona girin kolumuza diyorum. Biz 50+1'i alacağız. İsim logo hepsi hazır. Sosyal medya hesaplarından tutun patent işlemlerinden her şey. İyi Parti'den sonra Meclis'te en çok milletvekili olan parti biz olacağız. Bu yaz ortasında 60 ilde örgütleneceğiz."

CHP AYNI YERDE

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Muharrem İnce'nin istifasına ilişkin; "CHP asırlık bir çınardır. CHP 1919'da neredeyse, 1923'te neredeyse bugün de oradadır. Sayın İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olduğu 2018'de neredeyse 2021'de de aynı yerdedir" dedi.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın