Manisa'da motosikletle kaza yapan genç yaralanan annesini olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişinin motosikletle yaptığı kazada yaralanan annesini olay yerinde bırakarak kaçtığı iddia edildi.

Manisa'da motosikletle kaza yapan genç yaralanan annesini olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı

Manisa'da iddiaya göre seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola savruldu. Meydana gelen kazada, sürücü ile motosiklette bulunan annesi yaralandı. Sürücünün, kazada yaralanan annesini olay yerinde bırakarak kaçtığı ileri sürüldü.

DHA'da yer alan habere göre, Kaza, dün saat 18.30 sıralarında İzmir - Ankara E-96 Karayolu Yeni Garaj Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir motosiklet sürücüsü, motosikleti ile seyir halinde olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, şehirler arası yolda devrildi.

ANNESİNİ OLAY YERİNDE BIRAKTI

Meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ile annesi Emine Ü. (45) yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Emine Ü., sağlık ekipleri tarafından önce Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı daha sonra da kaburgalarında kırıklar oluştuğu için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edildi. Emine Ü.'nün tedavisi sürerken, kazanın ardından annesini bırakarak kayıplara karışan sürücünün bulunması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın