MHP'den çok sert çıkış: Sosyal medya teröründen medet umuyorlar!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 'CHP, HDP ve İYİ Parti sosyal medya teröründen medet umuyor.' dedi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP, HDP ve İYİ Parti'nin sosyal medya terörünü desteklediğini öne sürdü. Sosyal medyada sahte ve anonim hesaplardan insan haysiyet ve şerefine yönelik itibar suikastları ve saldırıların tahammül edilemeyecek hale geldiğini belirten Akçay, sosyal medyada başta FETÖ olmak üzere bazı terör örgütleri tarafından organize şekilde linç kampanyaları düzenlendiğine dikkati çekti.

MHP'den çok sert çıkış: Sosyal medya teröründen medet umuyorlar!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "CHP, HDP ve İYİ Parti sosyal medya teröründen medet umuyor." dedi.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP, HDP ve İYİ Parti'nin sosyal medya terörünü desteklediğini öne sürdü. Sosyal medyada sahte ve anonim hesaplardan insan haysiyet ve şerefine yönelik itibar suikastları ve saldırıların tahammül edilemeyecek hale geldiğini belirten Akçay, sosyal medyada başta FETÖ olmak üzere bazı terör örgütleri tarafından organize şekilde linç kampanyaları düzenlendiğine dikkati çekti.

İnternette sahte profil veya hesap oluşturmanın cezai bir yaptırımı bulunmadığını ifade eden Akçay, yurt içi ve yurt dışı sosyal ağ sağlayıcılarına Türkiye'de temsilcilik açma zorunluluğunun getirilmesi gerektiğini belirtti.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın