Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunmuştu... Bakan Akar sanatçı Haluk Levent'i kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, konser gelirlerinin yarısını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan sanatçı Haluk Levent'i kabul etti. Bakan Akar'ın bağış için Haluk Levent'e teşekkür ettiği belirtildi.

Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunmuştu... Bakan Akar sanatçı Haluk Levent'i kabul etti

AA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rus Kızılordu Korosu ile Anadolu turnesi düzenleyen ve konser gelirlerinin yarısını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan sanatçı Haluk Levent ile bir araya geldi.

AA'da yer alan habere göre, Bakanlıktan yapılan açıklamada, Levent'in geçtiğimiz aylarda Rus Kızılordu Korosu ile 15 konserlik Anadolu turnesi gerçekleştirdiği ve bu konserlerde "Harbiye" ve "Sakarya" marşlarını seslendirdiği belirtilerek, sanatçının konser gelirlerinin yarısının yardımlaşma kuruluşu AHBAP'a, diğer yarısının da Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyurduğu hatırlatıldı.

Bakan Akar tarafından kabul edilen Levent'in bu vesileyle Mehmetçik Vakfı'na 150 bin liralık bağış gerçekleştirdiği bilgisi verilen açıklamada, Akar'ın hassasiyetinden ve desteklerinden dolayı ünlü sanatçıya teşekkür ettiği belirtildi.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın