Mehmet Tevfik Göksu: CHP zihniyeti 2 yılda İstanbul'u 29 yıl geri götürdü

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Maltepe'deki çöp krizine tepki gösterdi. Göksu paylaşımında, 'CHP zihniyeti 2 yılda İstanbul'u 29 yıl geri götürdü.' ifadelerini kullandı.

Mehmet Tevfik Göksu: CHP zihniyeti 2 yılda İstanbul'u 29 yıl geri götürdü

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Maltepe'deki çöp krizine ilişkin paylaşımda bulundu.

Göksu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"CHP zihniyeti 2 yılda İstanbul'u 29 yıl geri götürdü."

CHP BELEDİYECİLİĞİNİN "KİRLİ" YÜZÜ MALTEPE'DE YÜKSELİYOR

CHP'nin "çöp, çukur, çamur" belediyeciliği, "kirli" yüzünü bu kez İstanbul Maltepe'de gösterdi. İlçe halkı, çöp konteynerlerinin küçük birer çöp dağına dönüştüğü sokak ve caddelerde yürümekte bile zorlanıyor.

Maltepe Belediyesi ile işçiler arasında toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamamasının ardından işçiler greve başladı. Maltepe halkı, CHP'nin yerel seçimlerde "Her şey çok güzel olacak" sözünü kullandığını hatırlatarak, "Her şey böyle mi güzel olacak?" diye tepki gösterdi.

İlçenin her bir köşesinde yükselen çöp dağları, özellikle koronavirüs salgınının yaşandığı bu dönemde halk sağlığını hiçe sayıyor.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın