Kabaktepe 24 TV'ye konuştu: İmamoğlu'na guguk kuşu benzetmesi

Kabaktepe 24 TV'ye konuştu! İmamoğlu'na guguk kuşu benzetmesi. 24 TV'de konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul'da guguk kuşu siyaseti var. Guguk kuşu yuva yapmaz, hazıra konar. Yapılanları kendisine ait gösteren bir siyaset var” dedi.

Kabaktepe 24 TV'ye konuştu: İmamoğlu'na guguk kuşu benzetmesi

24 TV'nin Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün konuğu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. Kabaktepe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili, "İstanbul'da guguk kuşu siyaseti var. Guguk kuşu hazıra konar" dedi.

KULUÇKAYA BİLE YATMAZ

Kabaktepe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Engelleniyoruz" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İstanbul'da İmamoğlu yönetimini "guguk kuşu" siyasetine benzeten Kabaktepe, şunları kaydetti: "Şu son yaşananlar bana bunu söyletti. İstanbul'da çok güzel bir 'guguk siyaseti'. Guguk kuşu biliyorsunuz yuva yapmaz. Kuluçkaya da yatmaz, hazıra konar. Söylediklerini yapmayan, yapılanları kendisinin gösteren bir siyasi tarzla karşı karşıyayız. Yani bu yüzden guguk kuşu siyaseti diyoruz. Yıllardır yüzde 80-90'ı bitmiş olan, testlere geçilen hatları 'ben açtım' diyor. İstanbul'da 'her şey güzel olacak' tabiri, yerini 'guguk kuşu siyasetine' bırakmış."

Tüm Güncel haberleri için tıklayın