İletişim Başkanı Fahrettin Altun son durumu paylaştı: Başkan Erdoğan Bosna Hersek'te

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkan Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyaretinde son durumu paylaştı. Altun ziyaretin işleşiyle alakalı yaptığı paylaşımda, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türkiye'nin amacı, yaklaşık 600 yıldır dost ve kardeş olduğumuz bu coğrafyanın, Türkiye'nin tecrübesi ve desteği ile barış, refah, huzur ve istikrar içinde kalkınmasını sağlamaktır.' dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun son durumu paylaştı: Başkan Erdoğan Bosna Hersek'te

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkan Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyaretine ilişkin detayları paylaştı.

Altun yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yüzyıllardır çok yakın kültürel, tarihi ve beşerî bağlarımızın bulunduğu Evlâd-ı Fâtiḥân diyarı Bosna-Hersek ziyaretimize ilk olarak merhum Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret ederek başladık."

"Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türkiye'nin amacı, yaklaşık 600 yıldır dost ve kardeş olduğumuz bu coğrafyanın, Türkiye'nin tecrübesi ve desteği ile barış, refah, huzur ve istikrar içinde kalkınmasını sağlamaktır."

"Bu kalkınma ve istikrarın bölgesel ölçekte kalıcı olması ise dost Balkan ülkeleri ile güçlü bir ortaklık isteyen Türkiye'mizin en büyük arzusudur. Covid-19 sonrası dönemde ortaya çıkan yeni fırsatları değerlendirmek ikili ve çok taraflı iş birliğimizi güçlendirecektir."

"Kastamonu Bozkurt'ta tamamlanan hasar tespit çalışmalarımızın ardından yıkım ve inşa çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bu süreci gece gündüz çalışarak ve vatandaşlarımızla gönül birliği içerisinde tamamlayacağız."

"İstikrarsızlığın, şiddetin ve nefret suçlarının giderek yaygınlaştığı bu dönemde Balkanlarla gönül köprülerimizi güçlendirmemiz bütün dünyaya örnek teşkil edecektir."

Tüm Güncel haberleri için tıklayın