İBB kitapçısında bir skandal daha... Pedofiliyi anlatan kitaplara yer verildi

İBB kitapçısında yine büyük bir skandal yaşandı. Bir çocuğun cinsel tacize uğramasını konu alan kitap ile çiftler arasındaki cinsel temasın açıkça anlatıldığı kitaplar, İBB'ye ait İstanbul kitapçısında satışa sunuldu.

İBB kitapçısında skandalların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce terörist Sakine Cansız ve Nurettin Demirtaş'ın kitaplarının yer aldığı İBB'ye ait İstanbul kitapçısında bu kez çocuk tacizinin anlatıldığı kitaplar yer aldı. Çocuk kitapları kategorisinde yer alan "Aşk ve Dostluk" adlı kitapta çiftler arasındaki temas açıkça anlatıldığı ortaya çıktı.

Rezalet bununla da kalmadı. "Çıtır Çıtır Felsefe" isimli kitapta ise bir çocuğun cinsel tacize uğraması konu ediliyordu. Kitapta bir erkek çocuğunun arabada yanına oturan erkek tarafından nasıl taciz edildiği detaylarıyla anlatılıyordu.

Söz konusu kitapların İBB kitapçısında ve çocuk kategorisinde yer alması büyük tepki topladı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olaya binlerce tepki mesajı paylaşıldı. Pedofili ve cinsel taciz gibi çocuk gelişimini olumsuz etkileyecek bu uygunsuz cinsel içerikli sözde çocuk kitaplarının satışına kimin onay verdiği merak konusu oldu.

İBB BAŞKANININ EŞİ DE ÖNERMİŞTİ

Rezil hikayelerin yer aldığı 'Çıtır Çıtır Felsefe' kitabının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu tarafından 2020 yılında öneri olarak sunulduğu ortaya çıktı.

  • kitapçı
  • çocuk tacizi
Tüm Güncel haberleri için tıklayın