Hafta sonu yasaklar geri gelecek mi? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Hafta sonu yasakları, yeni tip koronavirüs salgını ile beraber uygulanmaya başlanmıştı. Artan vakalar ile beraber konu bir kez daha gündeme geldi. Bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Kabine toplandı. Bu sebeple vatandaşlar aramalarında Hafta sonu yasaklar geri gelecek mi? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? gibi sorulara yanıt arıyor.

Hafta sonu yasaklar geri gelecek mi" Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı"

Hafta sonu yasakların geri gelip gelmeyeceği yoğun olarak araştırılan konu başlıklarından oluyor. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Kabine Toplantısı düzenleniyor. Toplantıda Türkiye ve dünya gündemindeki konular ele alınıyor. Peki, Hafta sonu yasaklar geri gelecek mi? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

HAFTA SONU YASAKLAR GERİ GELECEK Mİ?

Hafta sonu yasaklar geri gelip gelmeyeceğine dair detaylar henüz belli değil. Konu hakkında resmi bir açıklama olursa haberimize ekleyeceğiz.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda, afetler sonrası atılacak adımlar değerlendirilecek. Afetten zarar gören bölgelerin yeniden imarı ve verilecek destekler ele alınacak.

Koronavirüsle mücadele toplantının bir diğer önemli gündem maddesi olacak. Delta varyantı etkilerinin en aza indirilmesi için Bilim Kurulu tavsiye kararları doğrultusunda uygulanacak olası tedbirler görüşülecek.

BAKAN ÖZER, OKULLARDA ALINACAK TEDBİRLERLE İLGİLİ SUNUM YAPACAK

Okullarda yüz yüze eğitim-öğretim için gözler Eylül ayında. Görevine yeni başlayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in, bakan olarak katılacağı ilk kabine toplantısında bu konuda bir sunum yapması bekleniyor. Öğretmen ve öğretim üyelerinin tamamının aşılanması, veliler için ise ya aşı ya PCR şartı getirilmesi gibi başlıklar ele alınacak.

Aşı tedariki ve yerli aşı çalışmalarında son durum masaya yatırılacak.

  • Hafta sonu yasaklar gelecek mi
  • Hafta sonu yasaklar var mı
  • Hafta sonu sokağa çıkma yasağı
  • Hafta sonu yasa son dakika
  • kabine toplantısı
  • bu hafta sonu yasak
Tüm Güncel haberleri için tıklayın