Gençlere TürkMedya fırsatı

Başakşehir Belediyesi eğitti, TürkMedya‘da pişecekler. Başakşehir Belediyesi ile TürkMedya arasında imzalanan protokolle, belediye bünyesindeki Yeni Medya Akademi'de eğitim alan gençler, TürkMedya'da ücretli staj yapabilecek.

Gençlere TürkMedya fırsatı

Başakşehir Belediyesi, bünyesindeki Radyo Akademi, YouTube Akademi, Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu, Dublaj Okulu ve Sinema Okulu ile gençleri sektörün deneyimli isimleriyle buluşturan Yeni Medya Akademi'de çok önemli bir dönemi başlattı. Gençlerin medya sektörüne kazandırılması için Başakşehir Belediyesi ile TürkMedya arasında iş birliği protokolü imzalandı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gençlere yeni fırsatlar ve iş kapıları açmak için çalıştıklarını belirterek "Yaptığımız yolların yanına açtığımız yolları da ekliyoruz ve 5 yıldızlı akademilerimizdeki kursiyerlerimize TürkMedya bünyesinde 3 ay staj imkanı sunuyoruz. Sahanın tecrübesiyle pişecek gençlerimiz hem deneyim kazanacak hem de kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayacak" dedi.

MAAŞ DA ALACAKLAR

Protokol ile Başakşehir Yeni Medya Akademi bünyesindeki akademilerden mezun olan kursiyerlerin tamamı, TürkMedya bünyesindeki AKŞAM, Güneş, Star, 24 TV, TV 360, tv4, Platin, Alem FM ve Lig Radyo'da 3 ay boyunca staj yapma imkânına sahip oldu. Sektördeki havayı teneffüs edecek aynı zamanda maaş da alacaklar.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın