Eski eşi Bill Gates'in gizli buluşmalarını ifşa etti

Eşi Melinda Gates ile boşanma sürecinde olan Bill Gates'in uzun süredir eşini aldattığı, farklı kadınlarla yemeğe çıkarken “yakalanmamak” için otomobil değiştirdiği öne sürüldü.

Eski eşi Bill Gates'in gizli buluşmalarını ifşa etti

Eşi Melinda Gates ile boşanma sürecinde olan Bill Gates'in evliliği sırasında kadınlarla buluşmalarını gizlemek için araç değiştirdiği iddia edildi. Melinda Gates'in de kocasını dedektife takip ettirdiği öne sürüldü

Milliyet'in haberine göre boşanma sürecindeki Bill Gates'in uzun süredir eşini aldattığı, farklı kadınlarla yemeğe çıkarken "yakalanmamak" için otomobil değiştirdiği öne sürüldü.

Vanity Fair dergisine konuşan iki Microsoft çalışanı, Bill Gates'in şirkete Mercedes otomobiliyle geldiğini, kadınlarla buluşacağı sırada ise bir asistanının işe getirdiği altın rengi Porsche otomobili kullandığını iddia etti.

TOPLANTI TAKTİĞİ

Bill Gates'in kadınlarla buluşmak için takviminde olmayan birçok ofis dışı toplantıyı da ajandasına eklediğini söyleyen çalışanlar, "Tabii hepimiz onun kadınlarla buluşacağını, bu taktiği Melinda Gates'e yakalanmamak için uyguladığını düşünüyorduk. Bill Gates talepkâr bir kişiliğe sahipti" dedi. Çalışanlar, şüphe içindeki Melinda Gates'in de aldatıldığını kanıtlamak için tuttuğu özel dedektife kocasını takip ettirdiğini, bu dedektifin elde ettiği bulguların boşanma davasında delil olarak kullanılacağını öne sürdü. Ancak Melinda Gates'in bir sözcüsü bu iddiayı yalanladı.

'YEMEK DAVETİ İÇİN E-MAİL YOLLADI'

New York Times (NYT) gazetesi de geçen ay, üç çocuk babası Bill Gates'in, Microsoft'un başkanıyken bazı kadın çalışanlarının peşinde olduğu iddiasında bulunmuştu. NYT'ye göre, milyarder iş adamı bir keresinde bir kadın çalışanını e-mail yollayarak yemeğe davet etti. Başka bir zaman ise New York'ta bir iş gezisindeyken Gates Vakfı için çalışan bir kadına onu yemeğe çıkarmak istediğini söyledi.

Microsoft Yönetim Kurulu 2019'da, Bill Gates hakkında bir çalışanla ilgili bu tarz iddia nedeniyle soruşturma başlattı. Gates, şirketin iddiayı araştırmak için bir hukuk firmasıyla anlaşmasının ertesi yılı yönetim kurulundan ayrıldı. Ancak Bill Gates'in sözcüsü, yönetim kurulundan ayrılma kararının soruşturmayla ilgisi olmadığını açıkladı.

  • bill gates boşana süreci
  • bill gates boşanma taktikleri
  • bill gates ve melinda gates
Tüm Güncel haberleri için tıklayın