CHP'li İBB yönetiminde hizmet sorunu: Reklama kaynak var, sorunlara çözüm yok

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, konser ve reklamlara para harcarken önemli yol ve tünel hizmetlerine kaynak aktarmaması gündeme geldi. AK Parti İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda konuya ilişkin, 'Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını 'Para yok' bahanesiyle yapmayan CHP'li İBB, yapılmayan konserlere para yağdırdı. El insaf' ifadeleri yer aldı.

CHP'li İBB yönetiminde hizmet sorunu: Reklama kaynak var, sorunlara çözüm yok

Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Levazım-Dolmabahçe tünelindeki çalışmaları iki senedir durdurması ve konu gündeme geldiğinde "Günde 40-50 bin araç geçecek diye ben niye para harcayayım?" sözleri dikkat çekmişti.

CHP'li İBB yönetiminin konser ve reklamlara ayırdığı bütçenin yüksek olması ancak yol ve tünel gibi hizmetlere "para yok" bahanesini sürmesi gündeme geldi.

"EL İNSAF!"

İBB Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar konuya ilişkin, "Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını "Para yok" bahanesiyle yapmayan CHP'li İBB, yapılmayan konserlere para yağdırdı. El insaf" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'UN KAYNAKLARI TEKRAR İSTANBULLULARIN OLACAK!"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise " CHP'li İBB'ye göre; reklama kaynak var, boşuna verilen ihalelere kaynak var, algıya, şova, temel atmama törenlerine kaynak var, yandaşa ve yandaş kurumlara kaynak var ama trafik sorununu çözmek için kaynak yok. İstanbul'un kaynakları tekrar İstanbulluların olacak!" dedi.

"İŞE ALDIĞI 45 BİN YANDAŞINA HARCAYINCA YATIRIMA PARA KALMIYOR DEMEK Kİ"

Konuya ilişkin bir paylaşımda İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'dan geldi.

Göksu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"CHP'li İBB Başkanı, 70 dk'lık mesafeyi 5 dk'ya indirecek, günde 50 bin aracın geçeceği Levazım Tüneli'ne ayıracak paramız yok demiş. Kaynakları şova, reklama, CHP'lilere verdiği milyarlık ihalelere ve işe aldığı 45 bin yandaşına harcayınca yatırıma para kalmıyor demek ki."

Tüm Güncel haberleri için tıklayın