Bursa'da iki aile arasında taşlı sopalı kavga: Öfkesini alamadı, otomobili kalabalığın üzerine sürdü

Bursa'da iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada otomobile binen bir şahıs, otomobili kalabalığın üzerine sürdü. Korku dolu anlar çevrede bulunan bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bursa'da iki aile arasında taşlı sopalı kavga: Öfkesini alamadı, otomobili kalabalığın üzerine sürdü

İHA

Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesinin ardından taşlar ve sopalar konuştu. İki aile birbirlerine taş ve sopalarla saldırırken kavgayı gören diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

OTOMOBİLİ ÖFKELİ KALABALIĞIN ÜZERİNE SÜREREK EZMEYE ÇALIŞTI

Kavga esnasında darp edilen bir kişi kaçarak kendisini otomobile attı. Otomobilin direksiyonuna geçen bir kişi, otomobili çalıştırarak gaza bastı. Öfkeli vatandaş otomobili çevredeki vatandaşların üzerine sürdü. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından öfkeli kalabalık dağılırken, kimseye birşey olmaması görenlere derin bir nefes aldırdı.

ÖFKE DOLU O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Direksiyon başına geçtikten sonra kavga ettiği kişilerin üzerine otomobili süren ve onları ezmeye çalışan vatandaşın o anları çevrede bulunan bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Tüm Güncel haberleri için tıklayın