Bakan Nebati vatandaşlarla buluştu: 'Gerekli her adımın atılacağından şüphe olmasın'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da sokağa çıkarak vatandaşların öneri ve sorunlarını dinledi. Bakan Nebati, 'Gerekli her adımın atılacağından kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

Bakan Nebati vatandaşlarla buluştu: 'Gerekli her adımın atılacağından şüphe olmasın'

DHA

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da sokağa çıkıp vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarının öneri ve sorunlarını dinleyen Bakan Nebati "Yoğun bir mesaide bulduğum her fırsatta vatandaşlarımız ile bir araya gelmeyi, seslerine kulak vermeyi önemsiyorum" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bugün İstanbul'da vatandaşlarımızın önerilerini ve sorunlarını dikkatlice dinledim. Gerekli her adımın atılacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"GEREKLİ HER ADIMIN ATILACAĞINDAN ŞÜPHE OLMASIN"

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Yoğun bir mesaide bulduğum her fırsatta vatandaşlarımız ile bir araya gelmeyi, seslerine kulak vermeyi önemsiyorum. Bugün de İstanbul'da vatandaşlarımızın önerilerini ve sorunlarını dikkatlice dinledim. Gerekli her adımın atılacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın