Avcılar'da yangın çıkan restoran küle döndü

Son Dakika Haberleri..Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan bir kafede yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürmeyi başardı. Yangında restoran küle döndü.

Avcılar'da yangın çıkan restoran küle döndü

DHA

Avcılar'da bir kafede çıkan yangın yandaki başka bir kafeye sıçradı. Yangında iki kez patlama meydana gelirken, alevlerin sardığı iki kafe de kullanılamaz hale geldi, yoğun dumanın yükseldiği kafeler havadan görüntülendi.

DHA'nın haberine göre, Yangın, saat 10.45 sıralarında Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan tek katlı restoranda çıktı. Restoranın bahçesinde başlayan yangın, restoranın çatısına sıçradı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, zabıta ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saatlik çalışmaların ardından söndürmeyi başardı. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, restoran küle döndü. Yangın anları ise havadan drone ile görüntülendi.

"BİR ANDA ALEVLER BÜYÜDÜ"

Çıkan yangını anlatan Mehmet Salih Bozgat, "Ben inşaatta çalışıyorum. Çatıya çıktım. Hafif bir duman çıktığını gördüm. Aradan biraz vakit geçti. Bir anda alevler büyüdü. İtfaiye geldi. Herhangi bir sorun yok" dedi.

>>>>>>>Diğer sondakika haberleri için tıklayınız
Tüm Güncel haberleri için tıklayın