AK Partili isim Temmuz ayını işaret etti... Alım gücüne iyileştirme yolda

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, vatandaşın alım gücünün artırılmasına yönelik gerçekleşecek düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, temmuz ayında bütün çalışanların, memur ve emeklilerin ücretleriyle ilgili iyileştirici her türlü yasal düzenlemenin yapılacağını, sıkıntıların alım gücünün artırılmasıyla giderileceğini söyledi.

AK Partili isim Temmuz ayını işaret etti... Alım gücüne iyileştirme yolda

AA

AK Parti'den Temmuz ayında iyileştirme yapılacağıyla ilgili bir açıklama geldi.

AA'da yer verilen habere göre, AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu açıklamasında "Temmuz ayında bütün çalışanlarımızla ilgili, memur ve emeklilerimizle ilgili iyileştirici paketlerimizi ve düzenlemelerimizi toplumla paylaşacağımızı ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ KANUNİ DÜZENLEME YAPILACAK"

Akbaşoğlu, "Alım gücünü artırmak suretiyle bütün vatandaşlarımızın durumunu iyileştireceğimizin bilinmesini isterim. Bu manada temmuz ayında bütün çalışanlarımızla ilgili, memur ve emeklilerimizle ilgili gerçekten iyileştirici paketlerimizi ve düzenlemelerimizi toplumla paylaşacağımızı ve bu sıkıntıların alım gücünü artırmak suretiyle giderileceğini, bu konuyla ilgili her türlü kanuni düzenlemenin yapılacağını da ifade etmek isterim." dedi.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın