AK Partili Akbaşoğlu, CHP'li Engin Özkoç'un iddialarını çökertti.... Fotoğraflı FETÖ yanıtı

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu TBMM'de yaptığı konuşmada, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un FETÖ yalanını ortaya koydu. Akbaşoğlu, Özkoç'un 2014 yılında ABD'de FETÖ mensuplarıyla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.

AK Partili Akbaşoğlu, CHP'li Engin Özkoç'un iddialarını çökertti.... Fotoğraflı FETÖ yanıtı

DHA-İHA

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç fotoğrafları ilk olarak inkar ederken, sonra da 2013 yılına ait olduğunu ve programda AK Parti milletvekillerinin de olduğunu söyledi ancak fotoğrafta AK Partili hiçbir milletvekili yoktu ve çekinilen yerin fonundaki tarih Özkoç'u yalanlıyordu.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, FETÖ ile ilgili tartışmalarda HDP ve CHP'den tepki geldiğini söyleyerek, "Millet İttifakı'nın bileşenlerinin gözyaşı akıyor. 2013'den önce fotosu olan kimleri tartıştık burada. Kimlerin hala FETÖ'cüleri cesaretlendirdiği, 15 Temmuz gecesinde beraber hareket edenlerin kimler olduğu bilinmiyor. Erdoğan devleti FETÖ'den temizleyen lider olarak tarihe geçmiştir" dedi. Akbaşoğlu, AK Parti Sözcüsü Çelik'in aynı doğruları söylediğini, dün farklı söyleyip bugün farklı söyleyenlerin, u dönüşü yapanların kendileri olduğunu ifade etti.

"BÜYÜK BİR TELAŞ İÇERİSİNDESİNİZ"

CHP ismin konuşmasının ardından tekrar söz alan Akbaşoğlu, "Büyük bir telaş içerisindesiniz. Şeref ve haysiyet yoksunu olan, şerefsiz ve haysiyetsiz olan ancak ve ancak yalan söyleyendir. Burada bizim grup başkan vekillerimiz, asla ve kata yok. 8- 9 Nisan 2014 tarihinde Engin Özkoç bütün FETÖ'cü liderlerle beraber fotoğraf veriyor. 2013'ten önce değil, 17-25 Aralık 2013'ten sonra. Önceki fotoğraflara atıf yapmayın. Haysiyetsiz ve şerefsiz olan ancak sensin. Sen yalan söylüyorsun. İşte, ispatı burada. Sen ispatlamazsan yalancısın, haysiyetsiz ve şerefsizsin. Söylediğini aynen iade ediyorum" diyerek karşılık verdi

Tüm Güncel haberleri için tıklayın