AK Parti Gençlik Kolları'ndan '2021 Bütçe Hatırası'

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 2021 bütçe görüşmeleri devam ederken AK Parti Genlik Kolları, sosyal medya hesabından '2021 Bütçe Hatırası' adlı bir video yayımladı.

2021 bütçe görüşmeleri devam ederken AK Parti Genlik Kolları, sosyal medya hesabından "2021 Bütçe Hatırası" adlı bir video yayımladı. 

Video kısa sürede Twitter'da büyük beğeni topladı.

Yayımlanan videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varak'ın Meclis'te yaptığı konuşmalardan kesitlere yer verildi.

Özellikler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Ohhh! paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor. Oh, oh! Not alın not, not." sözleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Bakan Soylu'nun, HDP'lilere sert eleştiriler yönelttiği Meclis'te bütçe konuşması Twitter'da #OOOOH etiketi TT listesinde yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, geçtiğimiz yıl boyunca yapılan atılımları tek tek rakamlarıyla anlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sunumunu yaparken atılan iftiralara cevap vermeyi ihmal etmedi. Bakan Koca, kit fiyatlarına ilişkin iftiralara cevap verirken kürsüden şöyle seslendi ‘ Yüzünü görmek istiyorum’.3

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, muhalefetin cezaevinde bulunan hakim ve savcılarla ilgili eleştirisi üzerine, "Binlerce hakim cezaevinde değil, FETÖ'cü teröristler cezaevinde. PKK ile omuz omuza çalışan, FETÖ ile PKK terör örgütünün mensupları cezaevinde" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise konuşmasında ‘tarihi’ cevaplar verdi. HDP’li vekillerin iddialarına belgelerle cevap verip şöyle seslendi, "Ardınızda, gözü yaşlı on binlerce insan, binlerce aile bıraktınız. Ardınızda, harabeler içerisinde şehirler bıraktınız. Bize çevreciliği de şehirciliği de öğretemezsiniz." 

Tüm Güncel haberleri için tıklayın