FOTO GALERİ

Çocukları eğlendirerek geliştiriyor! ´´Külliye´de Ramazan´´ etkinlikleri

''Külliye'de Ramazan'' etkinlikleri kapsamında çocuklar ile aileleri, eğlenceli ve öğretici faaliyetlerle buluşmaya devam ediyor.

İsmail Öztekin

  • 1
  • 11

Cumhurbaşkanlığının ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TRT'nin katkılarıyla düzenlenen "Külliye'de Ramazan" programı, 11. gününde de yoğun ilgiyle karşılandı.

İsmail Öztekin

  • 2
  • 11

Ramazan boyunca Beştepe Millet Sergi Salonu'nda sürecek etkinliklerde bugün, masal anlatımı, cep sineması, vantrolog gösterisi, "Külliye'de Çocuk Sesi" ve "Aslan" çizgi filmi karakterleri tarafından müzik ve dans etkinlikleri gerçekleştirildi.

İsmail Öztekin

  • 3
  • 11

Çocuklar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından oluşturulan "Çevre Müfettişi Sıfır Atık Atölye" kapsamında, "Atık Kumaştan Çanta Yapımı", "Ahşap Boyama", "Arkadaş Bilekliği Tasarımı", "Makrome Anahtarlık" ve "Hacivat-Karagöz Kukla Yapımı" atölyeleri ile el becerilerini geliştiriyor.

İsmail Öztekin

  • 4
  • 11

Etkinlik kapsamında TRT tarafından kurulan dijital stantlarda çocuklar, sesli kitap okuyor, kelime ve bilgi yarışmalarına katılıyor.

İsmail Öztekin

  • 5
  • 11

Çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir katılımcı kitlesine hitap eden program, ramazan boyunca 12.00-17.00 saatlerinde sürecek.

İsmail Öztekin

  • 6
  • 11

İsmail Öztekin

  • 7
  • 11

İsmail Öztekin

  • 8
  • 11

İsmail Öztekin

  • 9
  • 11

İsmail Öztekin

  • 10
  • 11

İsmail Öztekin

  • 11
  • 11