FOTO GALERİ

Etkisi inanılmaz! Ballı sarımsağı 7 gün üst üste yerseniz...

Sarımsağı çiğ bir şekilde tükettiğimizde maksimum fayda alırız. Besin kaynağının içinde bulunan allicin maddesi pişirildiğinde dağıldığı için beklenen etkiyi alamayız. Çiğ tüketilmesindeki vurgu bu yüzdendir.

  • 1
  • 15

En doğru tüketim modeli çiğ sarımsağı minik minik keserek ya da ezerek tüketmektir. Böylelikle allicin maddesini açığa çıkarmış olursunuz.

  • 2
  • 15

Aynı zamanda aç karnına tüketmeniz sağlığınız için daha faydalıdır. Tok karnına yenen sarımsak, vücut tarafından absorbe edilmez. Doğal antibiyotik kaynağı nezle, grip, soğuk algınlığı gibi birçok rahatsızlığın önüne geçer.

  • 3
  • 15

İlaç kullanmayıp gribi hızlı bir şekilde atlatmak ya da hiçbir şekilde hasta olmamak için ballı sarımsak toniğini tüketebilirsiniz.

  • 4
  • 15

Ballı sarımsak toniğini 7 gün üst üste yemeniz şart.

  • 5
  • 15

NASIL HAZIRLANIR?


Malzemeler


5 diş soyulmuş sarımsak

Bir su bardağı organik bal

1 yemek kaşığı taze zencefil

1/2 adet limonun suyu

1 tatlı kaşığı organik elma sirkesi

  • 6
  • 15

YAPILIŞI:

Cam bir kavanoza sarımsakları koyun. Üzerine minik minik doğradığınız zencefilleri, limon suyunu, elma sirkesini ilave edin. Son olarak bir bardak balı kavanoza boşaltın ve tüm malzemeleri karıştırın.

  • 7
  • 15

Hazırladığınız karışımı 24 saat boyunca dinlendirin. Ertesi günden itibaren 7 gün boyunca her sabah aç karnına tüketin.

  • 8
  • 15

7 . GÜNÜN SONUNDA;

Enerjinizin her zamankinden daha yüksek olduğunu göreceksiniz.


Halsizlik ve boğaz ağrısını ortadan kaldıracaktır.

  • 9
  • 15

Bağışıklık sistemini güçlendirecektir.


Mantar enfeksiyonlarıyla mücadele edecektir.

  • 10
  • 15

Vücudun toksinlerden kurtulmasına yardımcı olacaktır.


Kolesterol seviyesini düzene sokar.

  • 11
  • 15
  • 12
  • 15
  • 13
  • 15
  • 14
  • 15
  • 15
  • 15