FOTO GALERİ

Kavurmanın en önemli 3 püf noktası

Kavurma, Kurban Bayramı'nın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Peki, en iyi kavurma nasıl yapılır? Sizler için kavurmanın püf noktalarını hazırladık.

  • 1
  • 7

Kavurmanın püf noktası Kurban Bayramı'nda en çok aranan konuların başında geliyor. Peki, Türk mutfağının vagzeçilmez lezzeti kavurma nasıl yapılır?

  • 2
  • 7

Kavurmanın en önemli püf noktası kavurmaya kesinlikle su katmamaktır.


  • 3
  • 7

Etlerin kendi suyu ile pişmesi gerekmektedir.


  • 4
  • 7

Et kısık ateşte yavaş yavaş pişirilmelidir.


  • 5
  • 7

Pişmeye yakın böbrek yağı kavurma için lezzetli olur.

  • 6
  • 7


  • 7
  • 7