1. Limonlu sos
Sarımsak, limon, karabiber, tuz ve zeytinyağını harmanlayın. Balığı pişirmeden önce bir güzel harmanlayın. Biraz buzdolabında bekletirseniz daha lezzetli olur.
2. Domates sosu
Sarımsağı zeytinyağında yanmayacak şekilde soteleyin. Ardından domatesleri rendeleyin ve içine ilave edin. Tuz, kekik, pulbiber ve karabiber ekleyin. Balığa güzelce sürün.
3. Maydanoz sosu: 1 su bardağı ince kıyılmış maydanozu, biraz tuz, 1 adet rendelenmiş arpacık soğan, limon suyu, zeytinyağı, bir diş sarımsak gerekiyor. Hepsini harmanlayın ve balığa yedirin. Bu sos, gevrek, tereyağda kızartılmış levrek ile harika gider.
4. Bitki sosu: Bu sos için ihtiyacınız olan tek şey maydanoz, roka, mercanköşk, kekik, sirke ve sarımsaktır.
5. Limonlu krema sosu: Limon kabuğu rendesi, krema, tuz, limon suyu ve maydanoz balığın lezzetini ikiye katlar.