FOTO GALERİ

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (6 Eylül 2017)

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (6 Eylül 2017)

  • 1
  • 4
Örgütlerin peşine takılan CHP

Emin PAZARCI
emin.pazarci@aksam.com.tr

Bakın bunu ben söylemiyorum. Örgütlerle ilgili itiraf kendilerine ait. Hem vallahi, hem de billahi. Örgütlerin peşine takıldıklarını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bizzat yüzüme söylemişti. Hem de kalabalık bir grubun önünde.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 2
  • 4
CHP’nin büyük avantajı!..

Hikmet GENÇ
hikmet.genc@aksam.com.tr

CHP sözcüsü Bülent Tezcan da aklını kullanmış ve açıklamış;
“AK Parti'de başka bir adayı telaffuz etme şansımız yok. Sistem tıkanmış... Oysa burada (CHP’de) öyle geniş ve zengin bir alan var ki. CHP'nin genel başkanının ‘Aday olacağım' ısrarı ve kompleksi yok… Bence bu onların dezavantajı ve bizim avantajımız…”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 3
  • 4
Kime ağladığın, kime üzüldüğün çok önemli

Kurtuluş TAYİZ
kurtulus.tayiz@aksam.com.tr

Batı’nın gözü hiçbir zaman Müslüman’ı görmez; Avrupa’nın göbeğinde, Bosna’da Müslümanlar katledildiğinde, soykırıma uğratıldığında da dünyadan ses çıkmamıştı. ABD öncülüğündeki koalisyon devletlerinin yanı başımıza kadar sokulmalarının sebebi de farklı değil; savaş makinesi sadece Müslümanları öğütüyor, başkasını değil. Türkiye, bu gerçeğin fazlasıyla farkında.
Madalyonun bir de bu yüzüne bakalım.
Kimin için ağladığın, kimin için üzüldüğün çok önemli.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 4
  • 4
Soğuk savaşın adamları!

Vedat BİLGİN
vedat.bilgin@aksam.com.tr

İkinci Savaş sonrası Türkiye’si, Soğuk Savaş’ın adamlarının her yerde cirit attığı bir ülkedir. Önceki gün eski istihbaratçı Enver Altaylı’nın ( önce MİT’ten emekli denilip sonra CIA’nin Ortadoğu Merkezi şefi Ruzi Nazar’ın adamı olduğu söylendi!) gözaltına alınıp, sonra FETÖ kapsamında tutuklanmasıyla ilgili haberden başlayıp, bir dönemi ele alarak, Soğuk Savaş’ın adamları kimlerdir, sorusunu cevaplandırmak gerektiğini belirtmiştim.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN