FOTO GALERİ

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (23 Mayıs 2017)

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (23 Mayıs 2017)

  • 1
  • 3
Bürokratik oligarşinin beli kırılacak!

Kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği önemli mesajlardan biri de FETÖ'yle mücadeleydi. Özellikle, 'Türk milletinin bu örgütün bir başka ihanet teşebbüsüne daha tahammülü yoktur. Eğer bu mücadele gerektiği gibi yürütülmezse ülkemiz daha büyük tehlike altında kalacaktır. O yüzden bütün milletimizi ucu en yakınımıza da uzansa mücadeleye davet ediyorum' sözleri manifesto niteliğindeydi! Buradaki can alıcı ifade, 'ucu en yakınımıza da uzansa...' kısmıydı. Zira bugüne kadar başını kuma gömerek FETÖ'yle ilişkilerinin ortaya çıkmayacağını ya da bunun bedelini ödemeyeceğini sananlar için beklenen son artık daha yakın...


"YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN"
  • 2
  • 3
Kazanan milletin tamamı olmuştur...

Özellikle siyasi partilerin neyin ne ölçüde değiştiğini iyi anlamaları gerekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında bunu anlatmaya çalıştı özetle. AK Parti dahil olmak üzere tüm siyasi partiler bu değişime hızlı şekilde uyum göstermek durumunda. 2019 seçimleri bu anlamda kendisini geleceğe atanlar ile geçmişte kalanlar arasındaki bir mücadele olacak. İyi haber ise, her durumda kazanan milletin ve ülkenin tamamı olacak.


"YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN"
  • 3
  • 3
AK Parti'nin yeniden diriliş yeniden kuruluş kongresi

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'yle Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden genel başkanlığa seçildi. Yeni MKYK üyeleri arasında üniversite öğrencisi genç üyelerin varlığı, partinin gençleşme, tazelenmeye yönelik ilk adımları olarak dikkat çekti.


"YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN"