FOTO GALERİ

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (23 Mart 2017)

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (23 Mart 2017)

  • 1
  • 5
Galatasaray'da kripto FETÖ'cüler işbaşında!

Murat KELKİTLİOĞLU
murat.kelkitlioğlu@aksam.com.tr

Galatasaray'da cumartesi günü yapılacak kongrenin gündemindeki 10. maddeyle Hakan, Arif, İsmail, eski valiler Mutlu ve Harput gibi isimlerin ihraçları oylanacak. Harekete geçen kriptolar, bu hainlerin ihracını durdurmak için sağa sola mesaj yağdırıyor. Önümüzde 15 Temmuz dehşet gecesi dururken, bu kongre G.Saray açısından bulunmaz bir fırsat olacak.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 2
  • 5
“Yuh” dedirten ahlaksızlık

Emin PAZARCI
emin.pazarci@aksam.com.tr

Durup dururken koruyup, kollamıyorlar bunları!.. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Washington’da ABD Adalet Bakanı ile görüştü, Fetullah Gülen’le ilgili yeni belgeler verdi. Biliyorsunuz, daha önce de Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bavulla belge götürmüştü. Ne oldu, ne değişti?.. Adam hâlâ Pensilvanya’da ve bugün bile korunuyor. Çünkü bizim vatandaşımız, ama onların elemanı. Bu gerçeği kabul etmemiz lazım artık. İte taş atarken, biraz da sahibine bakalım diyorum!

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 3
  • 5
Hayır cephesinin yalanlarını tanıyalım...

Markar ESAYAN
markar.esayan@aksam.com.tr

Bunları da kafalarına göre değil, yargının önerdiği adaylar arasından seçecekler. Hani etkisi azalıyor dedikleri Meclis seçecek. Hayatları yalan dolan. Yetki millete geçmesin diye tüm Türkiye düşmanları ile bir olmuş her yolu deniyorlar. 16 Nisan’da milletten gereken cevabı alacaklar.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 4
  • 5
Biraz sakin olur musunuz?

Hüseyin BESLİ
atifhuseyin@gmail.com

100-150 yıllık aradan/kopukluktan, fetret devrinden sonra insanlarımız, bilimsel yol ve yöntem içinde olmasa da, 15 Temmuz’la birlikte genlerindeki kadim bilginin harekete geçmesiyle geçmişle bağ kurmaya başlamışlardır. Bu geleceğimizin daha iyi olacağına işarettir. Yeter ki; günün dağdağasından ve debdebesinden biraz uzaklaşabilelim, durup-oturalım, durup bakalım ve olup bitenleri anlamaya çalışalım. Gerisi tabii kanun gereği işleyecektir inşallah.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 5
  • 5
Milli ve demokrat tavır nedir?

Vedat BİLGİN
vedat.bilgin@aksam.com.tr

Milli tavır almak, milli olan her meseleye sahip çıkmaktır. Anadolu topraklarında yaşamanın ilk şartı milli hassasiyetleri kaybetmemekten geçmektedir. Bu topraklarda bin yıl yaşamak kolay bir iş değildir bunu anlamak için sadece tarihe bakmak yetmez mutlaka arkeolojiye müracaat etmek gerekir. Şunu söylemek, açıkça ortaya koymak hiçbir zaman unutmamak gerekir ki, zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu coğrafyada yaşamanın bedeli her zaman ağırdır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN