FOTO GALERİ

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (23 Haziran 2017)

Gündem ve haberleri Akşam Gazetesi yazarlarından takip edin (23 Haziran 2017)

  • 1
  • 3
Ne örgüttü be!

Emin PAZARCI
emin.pazarci@aksam.com.tr

Nasıl olsa atış serbest! Farkında değiller ama Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı bu büyük tehlikeyi sulandırıyorlar. Mecrasından çıkarıp çarpıtıyorlar. Durum bu olunca, FETÖ denilen bu ihanet yapılanmasının yürüttüğü algı operasyonları için bulunmaz bir altyapı ortaya çıkıyor. Şimdi lafı evirip çevirmeden söyleyeyim: Karşı karşıya kaldığımız bir başka tehlike de budur bence!

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 2
  • 3
Kemal Bey’le el ele verenler

Kurtuluş TAYİZ
kurtulus.tayiz@aksam.com.tr

Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimi bir adalet arayışçısı olmadığından kimsenin şüphesi yok; onun derdi, FETÖ’yle mücadeleyi sulandırmak. O halde en son yapılması gereken şey hukuk ve adalet arayışına çıkarken Kemal Bey ile el ele vermek; yoksa kendimizi adalet arayışı adı altında FETÖ’nün değirmenine su taşırken buluruz ki, eminim “hukuk” ve “adalet” arayışı içinde olan kimse bu duruma düşmeyi istemez.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
  • 3
  • 3
Suudi Arabistan’da eski-yeni dönem

Ufuk ULUTAŞ
ufuk.ulutas@aksam.com.tr

Suudi Arabistan’ın müstakbel kralının bölgesel kutuplaşmayı derinleştirmekten ziyade; hem bölgesel istikrarı artıracak hem de Suudi Arabistan’ın ilişkilerini çeşitlendirmek suretiyle tahkim edecek bir gündem oluşturması şart. Katar ve saçaklanmaları gibi suni gündemlere boğulmak, Suudi Arabistan’ın asıl sorunlarının çözülmesine engel olacaktır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN