FOTO GALERİ

Bursa´da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Halk sokağa döküldü

Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan saat 10.2'de, 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi.

İbrahim Ferhat Bilbay

  • 1
  • 5

AFAD: 'OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR'


Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde (Bursa Mudanya açıkları) meydana gelen 5.1 ve 4.5 büyüklüklerindeki depremler sonrasında an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız''

İbrahim Ferhat Bilbay

  • 2
  • 5

BAKAN ÖZHASEKİ: 'GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM'


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: "Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve Bursa, İstanbul ve çevre illerden de hissedilen 5,1 şiddetindeki deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimiz sahada çalışmalarına başladılar. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza buyursun."

İbrahim Ferhat Bilbay

  • 3
  • 5

ULAŞTIRMA BAKANI SAYAN: 'İNTERNET TABANLI ARAMA YAPMAMIZ VE SMS KULLANMAMIZ OLDUKÇA ÖNEMLİ'


Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: "(Marmara Denizi Gemlik Körfezi açıklarında meydana gelen depreme ilişkin) Genel olarak iletişimi etkileyen olumsuzluk yok. Mobil ses trafiklerimizde normal zamana göre yüzde 300'ü geçen bir artış görüyoruz ve bu artış devam ediyor. İletişimin sağlıklı sürdürülebilmesi için bu tür yoğunluk olan dönemlerde internet tabanlı arama yapmamız ve SMS kullanmamız oldukça önemli".

İbrahim Ferhat Bilbay

  • 4
  • 5

İbrahim Ferhat Bilbay

  • 5
  • 5