FOTO GALERİ

Ata tohumuyla yetiştiriliyor! Hasat başladı

Düzce'de ata tohumuyla yetiştirilen coğrafi işaretli Konuralp pirincinin hasadına başlandı.

  • 1
  • 11

Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve "Osmanlı saray mutfağının pirinci" olarak adlandırılan Konuralp pirinci, lezzeti dolayısıyla talep görüyor

  • 2
  • 11

Bölgede mayıs ayında sulak alanda çeltik ekimi yapan üreticiler, hasat mesaisine başladı

  • 3
  • 11

Çiftçiler, meşakkatli üretim sürecinin ardından olgunluğa ulaşan ve pazar sıkıntısı yaşamayan ürünü kurutma işleminin ardından satışa hazır hale getirecek

  • 4
  • 11
  • 5
  • 11
  • 6
  • 11
  • 7
  • 11
  • 8
  • 11
  • 9
  • 11
  • 10
  • 11
  • 11
  • 11