Kiraz Grup’tan yeni proje

Yalnızca 4 villadan oluşan Marin Hill projesi Bodrum'da hayata geçiyor

Kiraz Grup’tan yeni proje

Marin Hill Bodrum Villalarının Özellikleri

Marin Hill Villalarında tam olarak 8 yatak odası, 9 lüks banyo, 2 salon ve açık mutfak, geniş loft verandası, geniş bahçe verandası ve seyir terası bulunuyor.

Bu eşsiz proje, havuzbaşı şömine, jakuzi ve yüzmeyi hayatınızın bir parçası haline getirmenizi sağlayacak olan sonsuz havuz tasarımı ile size haz dolu bir hayat yaşama şansı veriyor!

Ege’nin etkileyici manzarasına sahip Marin Hill Bodrum villalarının seyir terası sayesinde ruhunuzu doyurarak stresten uzak bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Villanızın bahçesinde bulunan zeytin ağaçlarının gölgesinde barbekü keyfi yaparak unutulmaz yaz akşamları yaşayabilir ve bunu hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz.

Marin Hill Bodrum Villaları Nerede?

Projenin adından da anlaşılacağı üzere bu lüks ve kusursuz villalar Bodrum’da. Turgutreis Akyarlar yolu üzerinde D-Marin tepelerinde konuşlandırılmış villalar sadece lüks içeriği ile değil aynı zamanda avantajlı konumu ile de tercih edilebilirliğini arttırıyor!

Marin Hill Bodrum’da Villa Sahibi Olma Fırsatını Kaçırmayın!

Kiraz Grup’un kendi alanında zirveye oturmasını sağlayan butik projesi ile tanışmaya hazır mısınız? Öyleyse Marin Hill Bodrum villalarını tanıyın! Bodrum’un en iddialı villa projesi “Marin Hill Bodrum” Ege kıyılarının muhteşem manzarasını ayaklarınızın altına serecek. Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını adeta bünyesinde yaşatıyor.

Lüks, ihtişamlı ve modern villalara sahiplik yapan Marin Hill Bodrum’da villa sahibi olmak için zamanınız kısıtlı! Marin Hill Bodrum projesi sadece 4 adet villa olarak tasarlandı.

İhtişam ve Lüks İçinde Bir Yaşam İçin Marin Hill Bodrum Villaları

İhtişam ve lüks içinde yaşayarak hayatın keyfini sonuna kadar çıkartmak isteyenler için Marin Hill Bodrum villaları en iyi seçenek! Marin Hill Bodrum villaları, havuzbaşı şöminesi, jakuzisi ve sonsuz havuz tasarımına sahip deniz manzaralı havuzuyla haz dolu anlar yaşayacağınızı kesinleştiriyor. Marin Hill Bodrum villalarının her biri 1 dönüm arazi içinde ve 600 m2 kullanım alanına sahip! 8 yatak odası, 9 lüks banyo, 2 salon ve açık mutfak ile konforlu bir yaşam Marin Hill Bodrum villalarında sizi bekliyor!

D-Marin Tepelerinde Bodrum Ayaklarınızın Altında!

Marin Hill Bodrum villalarının konuşlandırıldığı D-Marin tepelerinde Bodrum tüm ihtişamı ile ayaklarınızın altında! Marin Hill Bodrum villalarında yeni güne Bodrum’un eşsiz deniz manzarasıyla başlar ve sürekli deşarj halinde olursunuz! Geniş, havuzlu balkonunuzda Bodrum denizine karşı yemeklerinizi yiyebilir, kusursuz bahçenizde keyifli anlar yaşayabileceğiniz barbekü partileri düzenleyebilirsiniz! Siz de Marin Hill Bodrum villaları ile hayatınızın en iyi dönemini geçirmeye başlamak isterseniz Kiraz Grup ile iletişime geçerek hemen satın alma işlemlerine başlayabilirsiniz.

(Basın Bülteni)

Tüm Emlak haberleri için tıklayın