Gençler iç mimaride kuralları yeniden yazıyor

Bugüne dek onlarca başarılı projeye imzasını atan Arkiteam Mimarlık, genç kadrosuyla iç mimari alanında Türkiye’nin önde gelen ofisleri arasında yerini aldı. Kısa sürede büyük başarı elde eden ve sektördeki faaliyetlerini her geçen yıl artıran Arkiteam Mimarlık, iç mimarlık alanında kuralları yeniden yazarak liderliği hedefliyor.

Gençler iç mimaride kuralları yeniden yazıyor
Markalı konut üreticilerinin iç mimari çözümlerinde öncelikli tercihleri arasında yer alan Arkiteam Mimarlık, Emlak Konut GYO güvencesinde projeler geliştiren Cihan İnşaat, Sıtar İnşaat, Baş Yapı ve Torkam İnşaat gibi firmaların yanı sıra  Artaş İnşaat - Avrupa Konutları ve İhlas Yapı gibi gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarına iç mimari tasarımlarıyla özgün çözümler sunuyor.
 
Genç mimari kadrosuyla başta satış ofisi ve örnek daire çözümleri olmak üzere iç mimari alanında özgün projeler üreten ve çalışmalarının her aşamasında işverenini takımının bir parçası haline getirmeyi benimseyen Arkiteam Mimarlık, özgün ve modern tasarımlarıyla kısa sürede kendi alanında ayrışmayı başardı.
 
İTALYA’DAN TASARIM ÖDÜLÜNÜ KONYA’YA TAŞIDI
 
Özgün tasarımları ve her projeye özel geliştirdiği konsept çözümlerle konut üreticilerinin yanı sıra tüketici nezdinde de büyük beğeni toplayan Arkiteam Mimarlık, uluslararası arenada da başarısını ödülle taçlandırdı. Konya’da hayata geçirdiği TemaŞehir satış ofisiyle, İtalya’da düzenlenen dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden A Design Award’ı kazanan Arkiteam Mimarlık’ın genç mimar ekibi, önümüzdeki yıllarda Türkiye’ye yeni ödüller kazandırmayı hedefliyor.
 
SEDA DÜNDAR; “TASARIM TRENDLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ” 
Maketten satış yapan markalı konut projelerinin satış ofisi ve örnek dairelerini yaşayan bir konut izlenimi verme amacıyla tasarladıklarını belirten Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; “Yeni tasarım trendlerini  sürekli takip ediyoruz. Günümüzde konut konseptleri değişmeye başladı. Buna paralel olarak tüketicilerin de talepleri çeşitlilik gösteriyor. Doğru lokasyonda, doğru daire seçeneklerini, doğru tüketici kitleye sunmak için önce tüketicinin neler istediğini öngörmek gerekiyor. Bu anlamda genç ekibimizle mimari çözümler sunmanın ötesinde güçlü bir pazar araştırması da yapıyoruz. Satış ofisi tasarımımızı belirlenen kitleye hitap edecek ve projenin konseptiyle bağdaşacak bir çizgide tasarlıyoruz. Bu noktada projenin konumu itibariyle sunduğu daireleri de en doğru şekilde çözümlemek ve yaşanabilir kılma amacıyla özgün iç mimari çözümleri oluşturuyoruz. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizi bu bilinçle geliştirdik ve kendini tekrar etmeyen, özgün, akılcı çözümler sunan çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızla da kısa sürede gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının iç mimari alanındaki çözüm ortağı olarak konumlandık. Sektörümüzdeki özgün çalışmalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdürerek kendi çizdiğimiz yolda ilerlemeyi ve ülkemize tasarım ödülleri kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.
 
ARKITEAM MİMARLIK TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERDEN ÖNE ÇIKANLAR:
 
1- Avrupa Konutları Yamanevler Satış Ofisi ve Örnek Daire Tasarımları
2- Avrupark Hayat Örnek Daireler
3- Ebruli Ispartakule Satış Ofisi ve Örnek Daire Tasarımları
4- Vadistanbul Örnek Daire Tasarımları
5- Bizim Evler Güzelce Satış Ofisi ve Örnek Daire Tasarımları
6- Karat 34 Satış Ofisi, Örnek Daire ve Lobi Tasarımları
7- Avrupa Konutları Atakent 4 Örnek Daire Tasarımı
8- Tema Şehir Satış Ofisi , Örnek Daire, Lobi ve Sosyal Tesis Tasarımları
9- Sofa Loca Örnek Daire ve Lobi Tasarımları
Tüm Emlak haberleri için tıklayın