Ticaret Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, şartları neler? Ticaret Bakanlığı uzman, denetmen yardımcısı alımı 2021!

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, 60 ticaret uzman yardımcılığı ve 50 ticaret denetmen yardımcısı için sözlü ve yazılı sınav düzenleyecek. Personel alımında belirtilen şartları taşımak istenilen kriterler arasında yer alıyor. Ticaret Bakanlığı personel alımı ne zaman? Ticaret Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Ticaret Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, şartları neler" Ticaret Bakanlığı uzman, denetmen yardımcısı alımı 2021!

Ticaret Bakanlığı 110 personel alımı yapacağının Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 50 ticaret denetmen yardımcısı ve 60 ticaret uzman yardımcılığı için yazılı ve sözlü sınav tarihleri de açıklandı. Başvurular ise Ticaret Bakanlığının internet sitesi üzerinden yapılacak. Ticaret Bakanlığı personel alımı ne zaman? Ticaret Bakanlığı personel alımı şartları neler?

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Ticaret Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanında, merkez teşkilatında görevlendirilecek 60 ticaret uzman yardımcısı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınavla alınacak.

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Başvurular, 20-29 Ocak 2021 döneminde Ticaret Bakanlığının internet sitesinden (www.ticaret.gov.tr) yapılabilecek.

Yazılı sınav, 28 Mart 2021'de Ankara'da yapılacak. Sınav yeri ve saati, adayların sınav giriş belgelerinde belirtilecek.

Bakanlığın taşra teşkilatında görev yapacak 50 ticaret denetmen yardımcılığı için de yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınav gerçekleştirilecek. Sınav başvuruları 2-12 Şubat 2021 döneminde Ticaret Bakanlığının internet sitesinden gerçekleştirilebilecek.

Yazılı sınav 21 Mart'ta Ankara'da yapılacak. Sınav yeri ve saati, adayların sınav giriş belgelerinde bildirilecek.

Toplam 110 personelin alımı için sözlü sınavların yeri ve tarihi, yazılı sınav sonuçlarıyla birlikte Bakanlığın internet sitesinden duyurulacak.

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

Sınavlara giriş için 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan, ilanda belirtilen alanlarda istenilen puanları almak gerekiyor.

Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın