Ticaret Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranı! Ticaret Bakanlığı kura sonuçları isim listesi...

Ticaret Bakanlığı kura sonuçları bugün gerçekleşen çekiliş ile belli oldu. Saat 11:00'de düzenlenen kura noter huzurunda yapıldı. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, Beden İşçisi olmak üzere toplamda 115 işçi alınacaktı. Bakanlığın sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan Ticaret Bakanlığı kura sonuçları asil ve yedek isim listesi olarak yayınlanıyor. Peki, Ticaret Bakanlığı kura sonuçları isim listesi yayında mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranı!

Ticaret Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranı! Ticaret Bakanlığı kura sonuçları isim listesi...

Ticaret Bakanlığı personel alımı kura sonuçları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile İŞKUR üzerinde başvurular alınmıştı. Bugün kura çekimi saat 11:00'de Ticaret Bakanlığı Konferans Salonu'nda düzenlendi. Başvuru yapan adaylar kendi isimlerini öğrenmek için araştırmalarını hızlandırdı. İŞKUR Ticaret Bakanlığı personel alımı kura sonuçları bakanlığın resmi sitesinden öğrenilecek. İşte Ticaret Bakanlığı kura sonuçları isim listesi...

İŞKUR TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İŞ-KUR tarafından gönderilen listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kura çekilişi 25.02.2021 tarihinde saat 11:00'da Ticaret Bakanlığı Konferans Salonu'nda düzenlendi. Kuraya salgın nedeniyle herhangi bir aday alınmadı. Kura çekimi canlı olarak yayınlandı.

KURA SONUÇLARININ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

TİCARET BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ YAYINLANDI MI?

Ticaret Bakanlığı'nda yapılan açıklamada, "Asıl ve yedek adaylara ilişkin liste Kurumumuz internet sitesi www.ticaret.gov.tr adresinde ilan edilecek." şeklinde ifade edildi.

TİCARET BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ
Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın