Saç Ekimi Bilinmeyen Sırları…En İyi Sac Ekim Merkezi, Doktorları ve Saç Ekim Fiyatları

Saç ekimi, bugün her zamankinden çok daha popüler hale gelmiş bir operasyondur. 2022 yılında saç ekimi işlemine olan artan talep nedeniyle saç ekimi hakkında bir şeyler duymamak veya okumamak neredeyse imkansız. Sizler için hazırladığımız bu yazıda, saç ekimi işlemi ve en iyi saç ekim merkezleri hakkındaki önemli detayları bir araya getirdik ve bir rehber hazırladık.

Saç Ekimi Bilinmeyen Sırları…En İyi Sac Ekim Merkezi, Doktorları ve Saç Ekim Fiyatları

En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisi?

Türkiye, saç ekim alanında oldukça gelişmiş bir ülke olmakla beraber en iyi saç ekim merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Peki Türkiye'nin en iyi sac ekimi merkezi hangisi diye merak ediyorsanız işte top 3!

* EsteFavor Saç Ekim Merkezi

* ASMED Saç Ekim Merkezi

* Dr. Müttalip Keser Saç Ekim Merkezi

Saç Ekiminin Bilinmeyen Sırları Nelerdir?

Saç ekimi araştıran kişilerin bilmesi gereken ve hiçbir yerde bulunmayan bilgileri sizler için toparladık! İşte saç ekiminin bilinmeyen sırları;

1- Saç ekiminde her 1 greftte 2-3 saç teli bulunmaktadır. Bazı kişilerde 4-5 saç teli de bulunmaktadır. Yani ortalama 4000 greft saç ekimi yapıldığında bu neredeyse 10000 saç teli demektedir. Her kişide bu farklıdır

2- Harika bir saç ekimi işlemi için öncelikle yeterli saç köklerinizin olması gerekir.

3- Saç dökülmesinin ilerlemesini durdurmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Çünkü saç ekimi operasyonu en son çare olarak düşünülmelidir.

4- Saç köklerinizin yeterli olması demek bir bakıma yaptıracağınız saç ekimi işleminin çok daha doğal görünmesini sağlayacaktır.

5- Saç ekimi yalnızca bir kez yapılan bir uygulama değildir.

6- Bir kişi hayatı boyunca yaklaşık iki ila dört saç ekimi operasyonu geçirebilir. İlk operasyonda nakledilen saçlarının sonsuza kadar kalacağına güvenebilirsiniz ancak vücudunuz doğal olarak kendi doğal kıllarınızın çoğunu döktüğünden daha sonra o bölgeye müdahale edilmesi gerekecektir.

7- Ne yazık ki saç köklerinizin yenilenmediğini hatırlatmak isteriz.

8- Saç derinize ekilmek üzere başka bir kişinin donörden saç alınamıyor.

9- Saç dökülmesinin ilk belirtilerinden itibaren, saçınızı güçlü ve sağlıklı tutmak için sahip olduğunuz saçlara çok iyi bakmanız gerekir.

En İyi Saç Ekimi Nasıl Elde Edilir?

Saç ekimi operasyonu, doğal saçı geri kazanmak için mükemmel bir seçenektir. Ancak, saç dökülmesinden mustarip herkes için en iyi seçim olmayabilir. Belli nedenlerden dolayı, bazı tıp merkezleri, saç ekimi için uygun aday olmayan kişileri bilgilendirmemektedir. Ayrıca, işlem hakkında sınırlı bilgi verirler ve bazı imkânsız sonuçlar vaat ederler.

Her tıbbi müdahale gibi, teşhis de doğru kararlar almanın temellerini atmaktadır. Saç ekimi de bir istisna değildir. Saç dökülmesinin ana nedeninin ve gelecekte karşılaşılabilecek sağlık sorunlarının teşhis edilmesi, saç ekimi operasyonu geçirmeden önce çok önemli olacaktır.

Bunun aynı sıra saç dökülmesine neden olabilecek veya saç dökülmesini şiddetlendirebilecek herhangi bir sağlık sorununuz olmadığından emin olmak için, saç ekimi ameliyatı hakkında herhangi bir karar vermeden önce kapsamlı bir kan testi yapılması gerekir. İncelenen kan faktörleri erkekler ve kadınlar için aynı olmayacaktır. Seçtiğiniz uzman bu değerleri inceledikten sonra saç ekiminin size uygun olup olmadığına karar verir. Eğer sonuç olumlu ise işlemlere başlanır. Ancak iyi bir sonuç elde etmek için sizin de uzmanın tavsiyelerine uymanız gerekmektedir. Saç ekimi ancak doktor ve sizin aranızdaki işbirliği sayesinde en iyi sonucu verebilir.

5000-5500 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

5000-5000 greft saç ektirme fiyatı genellikle 10.000 TL-11.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Elbette bu fiyat kesin olmamakla beraber her klinikte farklı bir ücret talep edilebilir.

4000-4500 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

4000-4500 greft saç ekme fiyatları, genellikle 8.000 TL civarındadır. Elbette bu fiyat kesin olmamakla beraber her klinikte farklı bir ücret talep edilebilir.

3000-3500 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

3000-3500 greft saç ekimi fiyatları, genellikle 6.000 TL-7.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Elbette bu fiyat kesin olmamakla beraber her klinikte farklı bir ücret talep edilebilir.

Dünyanın En İyi Saç Ekim Merkezleri Türkiye'de Mi?

Türkiye, teknolojik araçların da tercih edilmesi ile beraber saç ekim alanında oldukça iyi bir performans sergilemektedir. Saç ekiminin yanı sıra konaklama ve transfer hizmetinin de sunulması Türkiye'nin dünyanın en iyi saç ekim merkezlerine ev sahipliği yapmasını sağlamıştır.

Bu bir ilandır...

  • En İyi Saç Ekim Merkezi
  • saç ekim merkezleri
  • türkiye saç ekimi
Tüm Ekonomi haberleri için tıklayın